Egy pillanat! Szeretnénk megadni Önnek azt, amiért weblapunkat felkereste!

Érdeklődésének oka:

Már SAP ügyfél vagyok, és segítséget szeretnék kapni
Csupán csak kíváncsi vagyok az SAP rendszerre
Új vállalatirányítási rendszert keresek, ebből az SAP az egyik lehetőség
Kifejezetten SAP rendszer bevezetést tervezek cégünknél


Adatkezelési szabályzatbezár
HostLogic Zrt. | SAP Business One kisvállalati vállalatirányítási rendszer
 

 

 

SAP Business One - a piacvezető integrált vállalatirányítási rendszer, mely lefedi a társaság minden üzleti folyamatát, és mindig naprakész.

Unja már, hogy sosem lesz vége a programfejlesztéseknek?
Szeretne rendet és átláthatóságot az üzleti folyamataiban?
Szeretne a piaci élvonalba kerülni a piacvezető üzleti szoftver segítségével?

 • Kisvállalkozók, akik szeretnék ellenőrizhető módon átadni feladatikat, előszeretettel választják az SAP Business One szoftvert, mely átlátható, és mindig naprakész nyilvántartásokat tartalmaz a készletekről, a cég pénzügyi helyzetéről, és az ügyfelekkel kapcsolatos minden adatról.
 • A pontos költségkalkulációk segítségével olyan termékportfólió kialakítása válik lehetővé, amely számolható és értékelhető fedezetet biztosít, és a legjövedelmezőbb profitabilitást garantálja
 • Az adatok bármikor, bárhonnan naprakészen hozzáférhetőek a döntésekhez és a vállalat működtetéséhez. Az ingyenes iPhone/iPad alkalmazással a menedzserek távolról is teljes betekintést nyerhetnek a vállalat működésébe; ugyanígy az üzletkötők is hozzáférnek a vevőiket és a raktárkészleteket érintő létfontosságú adatokhoz.
 • Megoldott a valós idejű kommunikáció a telephelyek között, sőt a nemzetközi leányvállalatok között is – a szoftver a legtöbb európai nyelvet támogatja.
 • A rendszer működését rugalmasan lehet a felhasználók illetve a vállalat különleges igényeihez alakítani legtöbbször programozás nélkül is, illetve igény szerint speciális kiegészítő modulokat lehet hozzá fejleszteni, vagy válogatni a meglevők közül.
 • Fontos, hogy a szoftver zárt kódú, tehát az eredeti szoftverkódot nem lehet megváltoztatni, hanem csak hozzáírni. Ezért az SAP Business One rendkívül stabil, megbízható ERP rendszer.
 • Több mint 50 SAP Business One bevezetést végeztek tanácsadóink az elmúlt 10 évben a legkülönbözőbb profilú kereskedő, szolgáltató, építőipari és gyártó vállalkozásoknál.
 • Az SAP nemzetközileg a legelterjedtebben használt, piacvezető integrált rendszer, ami 10 év múlva is jelen lesz. Nincs többé kiszolgáltatottság 1-2 fejlesztőnek.
 • Használata önmagában növeli bármely vállalkozás iránti bizalmat, illetve a cég üzleti értékét, amennyiben eladásra kerülne sor.
 • Mindez egyedülálló ár/érték aránnyal párosul. Magyarul: a tudásához képest egyáltalán nem drága és pályázni is lehet rá. A GINOP-3.2.2-8.2.4-16 Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása című informatikai pályázat 2017.03.08-tól beadható!

 Kérjen további információt vagy díjmentes bemutatónkat az alábbi linken:

 

  

 

Kiegészítő megoldások az SAP Business One rendszerhez

A HostLogic Kft. SAP Business One bevezetései során, ügyfelei igényei alapján az alábbi kiegészítő megoldásokat fejlesztette ki. Ezen Add-On megoldások az SAP fejlesztőeszközével az SDK-val (Software Development Kit) készültek, így teljes mértékben integráltan működnek mind a megjelenítés, mind a funkcionalitás tekintetében.

Naprakész helyett PERCREKÉSZ lehet vállalkozása üzleti adatait illetően SAP Business One ERP rendszer + iPhone/iPad mobil alkalmazással!

 

SAP Business One iPhone alkalmazás kezdőképernyő

 • Szeretné megtekinteni a vevőjére vonatkozó MINDEN fontos adatot, mielőtt megérkezik hozzá?
 • Szeretné felhívni bármelyik üzleti partnerét az egységes vállalati partnertörzsből, vagy éppen egy gombnyomással elindítani a navigációt partnere telephelyére?
 • Ugye, Ön is szeretne tárgyalás közben teljesen kompetensnek mutatkozni partnere számára?
 • Mennyit is vásárolt eddig partnere egy adott időszakban?
 • Szeretné látni árlistáját a beszerzési árakkal együtt?
 • Szeretné azonnal megnézni a raktárkészletet, amely óráról órára változhat?
 • Szeretné tudni nyaralás közben is, mennyi a bevétele, az árrése cikkcsoportonként és vevőnként, raktári készletértéke, mindezt percre pontosan, csupán iPhone-jára pillantva?
   

Kérjen további információt vagy díjmentes bemutatónkat az alábbi linken:

 

  

 

 

 

Ügyfél vélemények:

 

„Már évekkel ezelőtt be kellett volna vezetnünk az SAP Business One rendszert, így sok energiát és pénzt megtakaríthattunk volna.”

Kék-Vizi Bernadett, irodavezető, Mi-Le Épületgépészeti és Energetikai Kft

 

„Szállítmányozási munkát végzünk százötven járművel és munkagéppel. Szükségünk volt egy olyan integrált vállalatirányítási szoftverre, amely az igényeinkre alakítható, biztonsággal és gyorsan elvégzi a nagytömegű adatok feldolgozását (pl. havi 16000 menetlevél), valamint az adatok egy rendszerből elérhetők legyenek. Az SAP Business One rendszerre esett a választásunk, melyet HostLogic munkatársaival közösen kiegészítettünk egy szállítmányozási modullal. Számunkra a legnagyobb előnye a rendszernek, hogy egyetlen lekérdezéssel valósidőben látható munkánk autónkénti nyeresége, a szállításra fordított költségek eloszlása, illetve a cég pénzügyi helyzete.”

Oros Lajos, rendszergazda, Mobiltrans zRt.

 

„Az SAP Business One minden elvárásunknak tökéletesen megfelel, mert képes a határokon átnyúló vállalkozásunkat egységes adatbázissal és üzleti folyamatokkal támogatni. Az új vállalatirányítási rendszerünk határozottan hozzájárult ahhoz, hogy a beszűkült piaci lehetőségek közepette is megálljuk helyünket vevőink teljes megelégedettségére.”

Strider Mihály, ügyvezető igazgató, UNIFILTER Szűréstechnika Kft.

 

„Ez a rendszer A-tól Z-ig tartalmazza mindazt a funkcionalitást, amire egy kereskedő cégnek szüksége lehet, telepítés után gyakorlatilag azonnal használható. Ezáltal a bevezetés gyorsabb, zökkenőmentes, a beruházás pénzügyi oldala pedig jobban tervezhető lesz. Ezzel együtt az SAP Business One a testre szabásnak is tág teret enged. Egyrészt iparági és egyedi igényeket lefedő fejlesztésekkel, beépülő szoftvermodulokkal egészíthető ki. Másrészt a felhasználó számos beállítást önállóan is elvégezhet, például mezők, táblák, lekérdezések definiálásával szorosabban is igényeihez, folyamataihoz illesztheti a rendszert. Ez azt jelenti, hogy az átlagos informatikai jártasságot kicsit meghaladó szinten álló felhasználó a napi igények változásának megfelelően önállóan is módosíthatja az SAP Business One beállításait, nem kell minden alkalommal tanácsadót hívnia.“

Pető György, gazdasági igazgató, Registrant Kolorit Kft.
  

Kérjen további információt vagy díjmentes bemutatónkat az alábbi linken:

 

  

 

 

 

Rendezvények

AZ ÜGYFÉLÉLMÉNY A KÖVETKEZŐ "NAGY DOLOG"

2018. július 24-én bemutatjuk az SAP Customer Experience termékpalettáját – NEM CSAK SAP ÜGYFELEKNEK!

tovább...

SAP ügyfelek GDPR felkészülése - webinár

Ismerje meg a A HostLogic speciális GDPR audit szolgáltatását SAP ügyfelek számára.

tovább...

összes esemény

 

 

 

ÚJ!

Report manager bővítmény
SAP Business One rendszerhez

 

Köszönjük érdeklődését! Kérjük, adja meg az alábbi információkat, és hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel!


A *-gal jelölt mezők kitöltése szükséges

Kérem töltse ki a szükséges mezőket!

Nem megfelelő e-mail cím!