HostLogic Zrt. | SAP Business One kisvállalati vállalatirányítási szoftver
 

 

 

 

SAP Business One - a kisvállalati SAP szoftver

 

A HostLogic elsőként ismerte fel az egyre több kis- és középvállalatnál jelentkező igényt arra vonatkozóan, hogy üzleti folyamatait a nagyvállalatokéhoz hasonló, azonban kevésbé komplex, de mégis megbízható informatikai rendszerrel támogassa.


Az SAP Business One olyan vállalatok számára ajánlott üzleti szoftver, amelyek a gyors fejlődés kényszerében optimalizálni akarják üzleti folyamataikat, hiszen az SAP Business One modularitásának köszönhetően gyorsan bevezethető, ugyanakkor az egyedi elvárásoknak megfelelően testre szabható.


Microsoft Windows környezetben működő alkalmazás, amely számos konfigurációs lehetőséggel rendelkezik, skálázható és nyílt szabványok felhasználásával egyszerűen kapcsolható fejlettebb rendszerekhez.
A megoldás kifinomult elemző eszközei a menedzsment számára teljes áttekintést biztosítanak a vállalati információk-, szolgáltatási elemek- és tevékenységek felett.


Az SAP Business One program moduljai között megtalálható a raktárgazdálkodás, beszerzés-, ügyfélkapcsolat menedzsment (CRM), számlázó funkció, termeléstervezés és jövedelmezőségszámítás is. A komplex vállalatirányítási rendszer biztosítja a pénzügyi, számviteli menedzsmenten felül a pénz és anyaggazdálkodási területek integrált, valósidejű kezelését is.


SAP Business One rendszer bevezetéséhez pályázati támogatás nyerhető akár a beruházási költség 50%-ig.

Az Új Széchenyi Terv keretében 2011 július elsejétől ismét pályázhat informatikai beruházásra, melynek elkészítését díjmentesen vállaljuk!
  

  

 

SAP Business One rendszer részletes funkciólistája, licensz és tanácsadásai díjairól tájékoztató letölthető pdf-ben.

 

Kiegészítő megoldások az SAP Business One rendszerhez

A HostLogic Kft. SAP Business One bevezetései során, ügyfelei igényei alapján az alábbi kiegészítő megoldásokat fejlesztette ki. Ezen Add-On megoldások az SAP fejlesztőeszközével az SDK-val (Software Development Kit) készültek, így teljes mértékben integráltan működnek mind a megjelenítés, mind a funkcionalitás tekintetében.

 

 

Naprakész helyett PERCREKÉSZ lehet vállalkozása üzleti adatait illetően SAP Business One ERP rendszer + iPhone/iPad mobil alkalmazással!

 

SAP Business One iPhone alkalmazás kezdőképernyő

  • Szeretné megtekinteni a vevőjére vonatkozó MINDEN fontos adatot, mielőtt megérkezik hozzá?
  • Szeretné felhívni bármelyik üzleti partnerét az egységes vállalati partnertörzsből, vagy éppen egy gombnyomással elindítani a navigációt partnere telephelyére?
  • Ugye, Ön is szeretne tárgyalás közben teljesen kompetensnek mutatkozni partnere számára?
  • Mennyit is vásárolt eddig partnere egy adott időszakban?
  • Szeretné látni árlistáját a beszerzési árakkal együtt?
  • Szeretné azonnal megnézni a raktárkészletet, amely óráról órára változhat?
  • Szeretné tudni nyaralás közben is, mennyi a bevétele, az árrése cikkcsoportonként és vevőnként, raktári készletértéke, mindezt percre pontosan, csupán iPhone-jára pillantva?
     

Kérjen további információt vagy díjmentes bemutatónkat az alábbi linken:

 

  

 

 

 

Rendezvények

Legyen "lean" SAP segítségével

2013. október 30-én ismét lehetőséget biztosítunk az SAP logisztikai funkciók átfogó megismerésére gyártó vállalatok számára

tovább...

LÁNCOLJA MAGÁHOZ ÜGYFELEIT AZ SAP CRM RENDSZER SEGÍTSÉGÉVEL

2013. október 9-én bemutatjuk az SAP CRM rendszert – NEM CSAK SAP ÜGYFELEKNEK!

tovább...

összes esemény

 

 


 

ÚJ!

Report manager bővítmény
SAP Business One rendszerhez

 

 

 

Referencia

Elco Trade 2000 Kft. - SAP esettanulmány

„Jó információs rendszer nélkül manapság lehetetlen megmaradni a piacon. Az SAP Business One az általunk elvárt szintű információbiztonságot nyújtja, valamint a rendszer stabilitásának köszönhetően nem kell tartanunk attól, hogy leáll a termelés az esetlegesen hiányzó vagy téves adatok miatt.“ Oroszné Debreceni Réka gazdasági igazgató, Elco Trade 2000 Kft.

tovább...

összes referencia

 

Köszönjük érdeklődését! Kérjük, adja meg az alábbi információkat, és hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel!


A *-gal jelölt mezők kitöltése szükséges

Kérem töltse ki a szükséges mezőket!

Nem megfelelő e-mail cím!