HostLogic Zrt. | SAP Referenciáink

Nagyüzembe állította a HostLogic az SAP HANA-t

Mint azt a Bonafarm csoporthoz tartozó Sole-Mizo esete is bizonyítja, a HostLogic garantálja a sikeres CRM on HANA bevezetést.

A Bonafarm csoporthoz tartozó Sole-Mizo tejipari vállalat az országban elsőként vezetett be az SAP CRM on HANA megoldását. Alapvető céljuk az volt, hogy kihasználják a HANA gyorsaságát, ezáltal növeljék a rendelésrögzítés hatékonyságát, továbbá szükségük volt egy olyan felületre is, amelyen a vevőkről szükséges információk már a vevőkommunikáció kezdetén rendelkezésre állnak.

„Erős SAP-kötődésünk van, hiszen a vállalatcsoporton belül 14 vállalat, köztük a Sole- Mizo is az SAP-t használja vállalatirányítási rendszerként, így az integrációs igényeinket és lehetőségeinket az SAP CRM-megoldása tudta leginkább támogatni. A tender során több megvalósítási lehetőséget kellett átgondolnunk, a HostLogic korábbi munkái révén már ismerte a folyamatainkat, továbbá az SAP CRM-rendszerrel kapcsolatban is megfelelő kompetenciával rendelkezett” – indokolta a választást Paulovics Barna, a Bonafarm Zrt. SAP kompetenciaközpontjának vezetője.

A CRM on HANA megoldás bevezetése nagyjából 9-10 hónap munkát jelentett, mindkét fél részéről komoly rendelkezésre állással. Az éles indulást mindkét oldalról szabályozott, hosszú tesztelési időszak előzte meg, előkészítve a hibamentes, gördülékeny átállást.

A projekt során integrálni kellett a már működő rendszereket: a meglévő SAP modulokat (ERP, BI), a területi képviselők által használt Mobisol-megoldást, és természetesen a bevezetésre kerülő SAP CRM-t is, mindezt pedig az SAP BCM nyújtotta teljes körű Call Centerhez kellett kapcsolni. De nem ez volt a legnagyobb kihívás, hiszen a projekt sikerének egyik alapvető feltétele volt a Sole-Mizo által megfogalmazott, speciális rendeléskezelési felület kialakítása. Ezt a HostLogic-nak teljesen le kellett fejlesztenie, igazodva a már meglévő SAP ERP fejlesztésekhez. Az így elkészült új rendeléskezelési felület végül nagymértékben javította a rendelésrögzítők rendelésfelvételének hatékonyságát.

A Sole-Mizo elégedett a HostLogic munkájával, felhasználói pedig a rendszerrel. „Számunkra mindig az jelenti a legnagyobb örömöt, ha ügyfeleink elégedettek a bevezetett rendszerrel. A Sole-Mizónál ez megvalósult, mert nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk több oldalról is. Mivel Magyarországon még nem sok HANA-alapú rendszer működik, külön sikerként könyveljük el, hogy egy ilyen forradalmi új technológiát ilyen sikeresen tudtunk bevezetni” – mondta Fárizs Péter, a HostLogic Zrt. igazgatósági tagja.

 

Ismerje meg SAP HANA üzemeltetési szolgáltatásainkat!

2014. december 2.

vissza

 


 

RUGET Magyarország Kft.

 

 

"Rugalmas, professzionális, nemzetközi gyakorlattal rendelkező partnerre volt szükségünk, aki jártas az SAP üzemeltetés, az üzleti tanácsadás és a kivitelezés területén is. A HostLogic véleményem szerint vevő centrikus, megbízható partner, aki teljes körű szakmai szolgáltatást kínál, elfogadható áron. Mindenkinek ajánlom, aki korrekt partnert keres üzleti folyamatainak informatikai támogatására."

/Kendelényi János
informatikai igazgató

Lufthansa Technik Budapest Kft./

 

“A hoszting szolgáltatással elértünk némi költségmegtakarítást,
de az egyéb, nem számszerűsíthető
előnyök sokkal jelentősebbek.
Csökkent a kollégák túlzott leterheltsége, és számunkra
nagyon sokat jelent, hogy az adatainkat
maximális biztonságban tudhatjuk, valamint, hogy
nincsenek rendszerleállások miatti kiesések a termelésünkben.
Így nyugodtabbak vagyunk, mint ha
saját magunk csinálnánk az üzemeltetést."

/Muzsek András
vezérigazgató
Kabai Táp Zrt./

 

"A bevezetés alapjául egy Malajziában kidolgozott SAP sablon szolgált, amely nem tartalmazta a hazai számviteli törvénynek és kereskedelmi gyakorlatnak megfelelő beállításokat. Ehhez a testre szabási munkához szükségünk volt egy nagy gyakorlattal rendelkező magyar tanácsadó cégre. A HostLogic által biztosított konzultánsok szaktudása, tapasztalata kiemelkedő volt, ami lehetővé tette a zökkenőmentes éles indulást."

/Szaniszló Tamás
informatikai igazgató

FrieslandCampina Hungária Zrt./

 

"A Ferrero Magyarország Kft. egy megbízható, külső SAP hosting szolgáltatót választott SAP rendszere üzemeltetéséhez. Ezzel az volt a célja, hogy növelje saját eredményességét és rugalmasságát azáltal, hogy az SAP hosting témában nagy tapasztalattal rendelkező cég foglalkozik az SAP technológia és üzemeltetés kérdéseivel. Ennek köszönhetően a Ferrero munkatársainak értékes munkaideje szabadult fel, amelyet így a cég fő tevékenységére fordíthatnak."

 

/Stefano Brandinali
projekt menedzsment iroda igazgató
Ferrero csoport/

 

 

A Lekkerland a HostLogic-ot választotta SAP rendszerének üzemeltetéséhez

"Jelenlegi rendszerünk leválasztásához, illetve magyarországi működtetéséhez kerestünk tapasztalt informatikai tanácsadó céget. A kiválasztási folyamat végén a HostLogic Kft-re esett a választásunk, mert úgy éreztük, hogy a HostLogic részéről megkaptuk azt a maximális támogatottságot, amelyre egy olyan cégnek szüksége van, amely kevésbé járatos az informatika világában. A HostLogic rövid idő alatt felmérte igényeinket és teljes körű megoldást kínált SAP rendszerünk üzemeltetésére. A szolgáltatás magas színvonalához képest pedig olyan versenyképes ajánlatot kaptunk, melyet a mai gazdasági körülmények között nem lehetett figyelmen kívül hagyni."

/Haiman Ferenc
ügyvezető igazgató
Lekkerland Kft./

 

Köszönjük érdeklődését! Kérjük, adja meg az alábbi információkat, és hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel!


A *-gal jelölt mezők kitöltése szükséges

Kérem töltse ki a szükséges mezőket!

Nem megfelelő e-mail cím!