HostLogic Zrt. | Partnereink

Partnereink

A HostLogic szolgáltatásai magas színvonalát professzionális csapatok bevonásával biztosítja, partnerei mind elismert szakembergárdával rendelkeznek, és saját területükön meghatározó piaci szereplők.

 

SAP

Az SAP 30 éve van jelen az üzletviteli megoldások területén. Napjainkban 12 millió felhasználót és több mint 25 ágazati megoldást mondhat magáénak világszerte. Jelenleg 120 ország, mintegy 88.700 telepített példányt futtat az SAP szoftvereiből. Az SAP Hungary Kft. csaknem másfél évtizedes magyarországi működése alatt a nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítójává vált. Tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. A HostLogic Kft. az SAP hivatalos megoldásszállítója.
www.sap.hu
 

IBM

Az IBM a világ legnagyobb informatikai vállalata, már 80 éve segíti a vállalkozások továbbfejlődését. Az IBM Magyarország Kft. az IBM teljes portfolióját forgalmazza Magyarországon: a nagyszámítógépektől az informatikai szolgáltatások teljes választékáig, amely az informatikai megoldás megtervezésétől kezdve a megvalósításon és a leszállításon át a felügyeletig tart. A HostLogic az IBM szerződéses partnere.
www.ibm.hu
 

Microsoft

A Microsoft a személyi számítógépekre írt szoftverek legnagyobb gyártója a világon. Széles termékválasztéka az operációs rendszerektől és alkalmazásoktól kezdve az összetett hálózati szoftverekig, üzleti szoftverekig és internetes technológiákig terjed. A HostLogic 2001 óta 'Microsoft Certified Partner' minősítéssel rendelkezik.
www.microsoft.hu
 

M.I.T System

Az M.I.T. Systems Kft. fontos szerepet játszik a magyar mobil számítástechnika és kommunikáció piacán. Közel tíz éves fejlesztői tevékenység eredményei a különféle felhasználói igények szerint megvalósított ipari-, kereskedelmi- illetve magáncélú alkalmazások, amelyek teljes mértékben igazodnak a hazai és a nemzetközi piac követelményeihez, és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően rugalmasan követik a mobil információs technológia gyors változásait.
www.mitsystems.hu
 

Processorg

A Processorg a hazai informatikai piacon 27 éve van jelen. A cég fő szolgáltatási területei az üzleti intelligencia és az adattárház-fejlesztés, valamint egyedi alkalmazások fejlesztése. A Processorg Kft. 2007-ben "Business Objects Authorized Gold Partner" minősítést kapott, az eddig megszerzett, Magyarországon egyedülállóan magas színvonalú szaktudás elismeréseként. A Business Objects cég 2007-ben az SAP tulajdonába került, ezen okból kifolyólag a cég nagy energiát fektet a Business Objects SAP integrációs megoldásainak mind magasabb szintű megismerésében és elterjesztésében.
www.processorg.hu
 

Invitel - Euroweb

A legjelentősebb magyarországi Internet szolgáltatók közé tartozó Euroweb Zrt-t 2006 májusában az Invitel Távközlési Rt. vásárolta fel, összeolvasztva ezáltal az Euroweb innovatív termékfejlesztéseit az Invitel meglévő, erős termékpalettájával.

A cég az internet és az IP- technológia minden területén, folyamatosan a legújabb technológiára alapozva, korszerű eszközrendszert biztosít ügyfeleinek. Szolgáltatásaival mind az adatközponti elhelyezés, mind az internetes privát hálózat (VPN) tekintetében a legfejlettebb technológiai szintet képviselik Európában.
www.euroweb.hu
 

Interware

A legjelentősebb magyarországi Internet szolgáltatók közé tartozó Interware-t 1997-ben alapították, a társaság székhelye és egyben működési helye a hazai informatikai élet és az internet központja a „SZTAKI” épülete, amely a Budapest Internet Exchange „otthona” is. Kiemelkedő színvonalú szerver hosting szolgáltatásával, a folyamatosan fejlesztett technikai háttérnek köszönhetően máig őrzi piacvezető pozícióját, mint szerverhotel, és garantálja a szerverek biztonságos elhelyezését, az állandó felügyeletet valamint a villámgyors válaszidőket. A HostLogic az Interware viszontszolgáltatójaként elégiti ki ügyfelei igényeit.
www.interware.hu

HABEL

A HABEL Magyarország Kft. 2007-ben kezdte meg működését az akkor már 15 éve az iratarchiválási piacon jelen lévő Docugroup Cégcsoport égisze alatt. A HABEL dokumentummenedzsment biztosítja és archiválja nemcsak a teljes vállalati tudást, hanem optimalizálja innovatív eszközeivel az egész vállalati struktúrát. Kiterjedt szaktudással és többéves tapasztalattal fejlesztik az iparág specifikus dokumentumkezelő rendszereket, melyeket ügyfeleink igényeinek megfelelően testre szabnak. Korlátlan gyakorlati alkalmazás és egyszerű felhasználás – ezek a HABEL védjegyei, melyeket már világszerte 1.700 ügyfél megtapasztalt.
www.habel.hu

 

 

Hírek

 • SAP S/4HANA rendszer bevezetése

  A Budapest Airport Zrt. használatba vette az SAP S/4HANA megoldását, melyet cégünk tanácsadói vezettek be.

  tovább...
 • A HostLogic csatlakozott a Techwave nemzetközi cégcsoporthoz

  A HostLogic Zrt. 2016 szeptemberétől csatlakozott a Techwave nemzetközi informatikai szolgáltató cégcsoporthoz

  tovább...
 • Újabb elismerések a HostLogic-nak

  A HostLogic a középvállalati SAP Business All-in-One kategóriában is átvehette 2015. évi eredményei alapján a legjobb partnernek járó díjat

  tovább...
 • A legtöbb új SAP Business One ügyféllel a HostLogic büszkélkedhet 2015-ben

  Partnerdíjat kapott az SAP Business One üzletág

  tovább...
 • Riporthegyek helyett Üzleti Intelligencia

  SAP HANA alapú Üzleti Intelligencia megoldásra váltja korábbi szigetmegoldásait az Euronics Műszaki Áruházlánc. Fajcsi Róbert kereskedelmi ügyvezető igazgató a váltáshoz vezető útról és a remélt eredményekről beszél.

  tovább...
 • Jöhetnek a magyar Amazonok

  A nemzetközi viszonylatban már régóta piacvezetőnek tekintett Hybris Platform új szereplő a magyar e-kereskedelmi rendszerek között. Itthon már folyamatban van az első bevezetés, amelyet a HostLogic Zrt. végez, az első SAP által minősített Hybris-szakértő partnercég Magyarországon.

  tovább...
 • Az SAP újra elismerte a HostLogic világszínvonalú teljesítményét

  A magyar cég hazánkban első, a világon 14. SAP partnerként megkapta az SAP HANA szolgáltatói minősítést, miközben 12 éve őrzi kiváló SAP Hosting partneri címét is.

  tovább...

összes hír

 

Rendezvények

AZ ÜGYFÉLÉLMÉNY A KÖVETKEZŐ "NAGY DOLOG"

2018. július 24-én bemutatjuk az SAP Customer Experience termékpalettáját – NEM CSAK SAP ÜGYFELEKNEK!

tovább...

SAP ügyfelek GDPR felkészülése - webinár

Ismerje meg a A HostLogic speciális GDPR audit szolgáltatását SAP ügyfelek számára.

tovább...

összes esemény

Köszönjük érdeklődését! Kérjük, adja meg az alábbi információkat, és hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel!


A *-gal jelölt mezők kitöltése szükséges

Kérem töltse ki a szükséges mezőket!

Nem megfelelő e-mail cím!