HostLogic Zrt. | SAP Szoftver értékesítés
 

Megoldások bevezetése

 

Szoftver licenc értékesítés


A HostLogic 2004 óta az SAP aranyfokozatú partnere, és azóta minden évben első helyen végzett értékesített licencek, illetve megszerzett új ügyfelek száma tekintetében.

A HostLogic szolgáltatásának egyik legfontosabb eleme a szolgáltatott szoftver, mely magában foglalja az üzleti alkalmazást, az adatbázisszoftvert és amennyiben igényelt, úgy a szükséges hardverinfrastruktúra szoftvereit is.

A HostLogic stratégiája szerint az alkalmazás-szolgáltatás kizárólag a legmagasabb minőségű, az ügyfelek számára maximális biztonságot és felhasználási komfortot nyújtó alkalmazások mellett képviselhető.

Ennek megfelelően a HostLogic a piac legnagyobb múlttal és tapasztalattal rendelkező szoftver szállítóinak megoldásait ajánlja ügyfeleinek és használja ezeket saját infrastruktúrájához is, így az SAP-t üzleti alkalmazásként, az IBM DB2-t adatbázis-kezelőként és a Microsoftot operációs rendszerként.

 

ÚJ követelmény 2012-ben! a HostLogic elsők között sikeresen teljesítette az "SAP Partner Center of Expertise" PCoE minősítési auditot. Ennek az SAP által kidolgozott új minősítési rendszernek az a lényege, hogy az SAP termékeket csak olyan vállalatok képviselhessék, melyek garantáltan képesek a rendszerek támogatását magas szintűen végezni.


Amennyiben szeretne egyedi ajánlatot kérni tőlünk SAP szoftver vásárláshoz

 

 

Köszönjük érdeklődését! Kérjük, adja meg az alábbi információkat, és hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel!


A *-gal jelölt mezők kitöltése szükséges

Kérem töltse ki a szükséges mezőket!

Nem megfelelő e-mail cím!