HostLogic Zrt. | Cégvezetés

Cégvezetés

 

 

Fárizs Péter
igazgatósági tag

 

Több mint tíz éves projekt vezetői és vezető SAP-tanácsadói múltjával, hat éves észak-amerikai és európai nemzetközi nagyvállaltoknál szerzett üzleti tapasztalataival, jelenleg a cég magyarországi operációjának projekt leszállítási- és az ügyfélszolgálati terület felügyeletét látja el. Okleveles közgazdászként végzett a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen.

 

 

 

 

 

Görbics Zoltán
igazgatósági tag

 

Európa vezető vállalatainál szerzett évtizedes szenior SAP-tanácsadói, projektmenedzseri és vezetői gyakorlatával építette fel a Hostlogic európai piacokra is kiterjedő szolgáltatói képességgel rendelkező SAP Technológiai Központját. Vezeti és felügyeli a legmodernebb Netweaver komponensekre épülő IT megoldások kialakítását, koordinálja az ügyfelek igényéhez igazodó stratégiai szolgáltatás fejlesztéseket, valamint irányítja a cég nemzetközi ügyfél kapcsolatainak és partner hálózatának építését. Okleveles villamosmérnökként végzett a Budapesti Műszaki Egyetemen.

 

 

 

 

Varga-Giesz Balázs
gazdasági igazgató

 

10 éve vezetőként tevékenykedik pénzügy területen, különböző piacokon jelen levő sikeres vállalkozások gazdasági vezetőjeként. Cégvezetői és gazdasági vezetői feladatai mellett számos nemzetközi projektben vett részt mint kontrolling szakember, illetve végzett SOX auditokat az Egyesült Államokban és Dél-Afrikában. Több alkalommal vett részt ERP rendszerek bevezetésében, SSC kialakításában, szervezet- és folyamatfejlesztési projektekben. Okleveles közgazdászként végzett a Budapesti Gazdasági Főiskolán.

 

 

 

 

 

Mészáros Ákos
ügyfélszolgálati igazgató

 

Tíz éves szoftverfejlesztői és IT projekt menedzseri tapasztalatszerzés után, 2000 –ben csatlakozott a HostLogic Zrt-hez. Részt vett a CRM üzletág kialakításában és az értékesítésben, 2003-tól pedig az akkor felálló ügyfélszolgálat kiépítési és irányítási feladatait látta el. 2007 óta szolgáltatási igazgatóként dolgozik, az SAP üzemeltetés és alkalmazás támogatás területét vezeti. Okleveles villamosmérnökként végzett a Budapesti Műszaki Egyetemen.

 

 

 

 

Molnár Attila
üzletág igazgató

 

Molnár Attila a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen és a Passau-i egyetemen végzett szakközgazdászként, szakterülete a vállalatirányítás. 2002 óta a Szent István Egyetem Információgazdálkodási Tanszékének oktatója. Phd szakterülete a vállalati információ hatékony gazdálkodása. A HostLogic Zrt. értékesítési igazgatójaként az SAP termékek és szolgáltatások értékesítése a feladata.

 

 

 

 

 

Hírek

 • A HostLogic csatlakozott a Techwave nemzetközi cégcsoporthoz

  A HostLogic Zrt. 2016 szeptemberétől csatlakozott a Techwave nemzetközi informatikai szolgáltató cégcsoporthoz

  tovább...
 • Újabb elismerések a HostLogic-nak

  A HostLogic a középvállalati SAP Business All-in-One kategóriában is átvehette 2015. évi eredményei alapján a legjobb partnernek járó díjat

  tovább...
 • A legtöbb új SAP Business One ügyféllel a HostLogic büszkélkedhet 2015-ben

  Partnerdíjat kapott az SAP Business One üzletág

  tovább...
 • Riporthegyek helyett Üzleti Intelligencia

  SAP HANA alapú Üzleti Intelligencia megoldásra váltja korábbi szigetmegoldásait az Euronics Műszaki Áruházlánc. Fajcsi Róbert kereskedelmi ügyvezető igazgató a váltáshoz vezető útról és a remélt eredményekről beszél.

  tovább...
 • Jöhetnek a magyar Amazonok

  A nemzetközi viszonylatban már régóta piacvezetőnek tekintett Hybris Platform új szereplő a magyar e-kereskedelmi rendszerek között. Itthon már folyamatban van az első bevezetés, amelyet a HostLogic Zrt. végez, az első SAP által minősített Hybris-szakértő partnercég Magyarországon.

  tovább...
 • Az SAP újra elismerte a HostLogic világszínvonalú teljesítményét

  A magyar cég hazánkban első, a világon 14. SAP partnerként megkapta az SAP HANA szolgáltatói minősítést, miközben 12 éve őrzi kiváló SAP Hosting partneri címét is.

  tovább...

összes hír

 

Rendezvények

AZ S4HANA, A 4. GENERÁCIÓS SAP RENDSZER BEMUTATÁSA AVAGY IPARI FORRADALOM AZ INFORMATIKÁBAN

2017. november 8-i rendezvényünkün ellvisszük Önt az SAP világába, és tematikus előadásaink keretében megismerheti a 4. generációs digitális vállalatirányítást, adatelemzést és ügyfélélményt.

tovább...

TÁMOGASSA ÜZLETI NÖVEKEDÉSÉT A LEGKORSZERŰBB SAP® RENDSZERREL, ÉS VEGYEN IGÉNYBE EU TÁMOGATÁST A BEVEZETÉSHEZ!

2016. október 26-i rendezvényünkün ismertetjük a komplett SAP rendszer, illetve egyes moduljainak bevezetésre használható 2016-ban nyíló pályázatokat, valamint azokat a funkciókat, melyek versenyelőnyt biztosítanak majd vállalkozásának!

tovább...

összes esemény

Köszönjük érdeklődését! Kérjük, adja meg az alábbi információkat, és hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel!


A *-gal jelölt mezők kitöltése szükséges

Kérem töltse ki a szükséges mezőket!

Nem megfelelő e-mail cím!