HostLogic Zrt. | Cégvezetés

Cégvezetés

 

 

Fárizs Péter
igazgatósági tag

 

Több mint tíz éves projekt vezetői és vezető SAP-tanácsadói múltjával, hat éves észak-amerikai és európai nemzetközi nagyvállaltoknál szerzett üzleti tapasztalataival, jelenleg a cég magyarországi operációjának projekt leszállítási- és az ügyfélszolgálati terület felügyeletét látja el. Okleveles közgazdászként végzett a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen.

 

 

 

 

 

Görbics Zoltán
igazgatósági tag

 

Európa vezető vállalatainál szerzett évtizedes szenior SAP-tanácsadói, projektmenedzseri és vezetői gyakorlatával építette fel a Hostlogic európai piacokra is kiterjedő szolgáltatói képességgel rendelkező SAP Technológiai Központját. Vezeti és felügyeli a legmodernebb Netweaver komponensekre épülő IT megoldások kialakítását, koordinálja az ügyfelek igényéhez igazodó stratégiai szolgáltatás fejlesztéseket, valamint irányítja a cég nemzetközi ügyfél kapcsolatainak és partner hálózatának építését. Okleveles villamosmérnökként végzett a Budapesti Műszaki Egyetemen.

 

 

 

 

Szilvássy Adrienn
gazdasági igazgató

 

Több évet töltött vezetőként különböző iparági területeken működő multinacionális cégeknél. Ezen évek során alapos áttekintést és gyakorlati tapasztalatot szerzett pénzügy-, számvitel- és controlling területeken. Részt vett nemzetközi cégeknél belső controlling rendszer kiépítésében, valamint a USGAAP szabályoknak megfelelő rendszer kialakításában és működtetésében. Okleveles közgazdászként végzett a Szent István Egyetem Gazdasági karán.

 

 

 

 

 

Mészáros Ákos
ügyfélszolgálati igazgató

 

Tíz éves szoftverfejlesztői és IT projekt menedzseri tapasztalatszerzés után, 2000 –ben csatlakozott a HostLogic Zrt-hez. Részt vett a CRM üzletág kialakításában és az értékesítésben, 2003-tól pedig az akkor felálló ügyfélszolgálat kiépítési és irányítási feladatait látta el. 2007 óta szolgáltatási igazgatóként dolgozik, az SAP üzemeltetés és alkalmazás támogatás területét vezeti. Okleveles villamosmérnökként végzett a Budapesti Műszaki Egyetemen.

 

 

 

 

Dr. Molnár Attila
üzletág igazgató

 

Molnár Attila a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen és a Passau-i egyetemen végzett szakközgazdászként, szakterülete a vállalatirányítás. 2002 óta a Szent István Egyetem Információgazdálkodási Tanszékének oktatója. Phd szakterülete a vállalati információ hatékony gazdálkodása. A HostLogic Zrt. értékesítési igazgatójaként az SAP termékek és szolgáltatások értékesítése a feladata.

 

 

 

 

 

Hírek

 • SAP S/4HANA rendszer bevezetése

  A Budapest Airport Zrt. használatba vette az SAP S/4HANA megoldását, melyet cégünk tanácsadói vezettek be.

  tovább...
 • A HostLogic csatlakozott a Techwave nemzetközi cégcsoporthoz

  A HostLogic Zrt. 2016 szeptemberétől csatlakozott a Techwave nemzetközi informatikai szolgáltató cégcsoporthoz

  tovább...
 • Újabb elismerések a HostLogic-nak

  A HostLogic a középvállalati SAP Business All-in-One kategóriában is átvehette 2015. évi eredményei alapján a legjobb partnernek járó díjat

  tovább...
 • A legtöbb új SAP Business One ügyféllel a HostLogic büszkélkedhet 2015-ben

  Partnerdíjat kapott az SAP Business One üzletág

  tovább...
 • Riporthegyek helyett Üzleti Intelligencia

  SAP HANA alapú Üzleti Intelligencia megoldásra váltja korábbi szigetmegoldásait az Euronics Műszaki Áruházlánc. Fajcsi Róbert kereskedelmi ügyvezető igazgató a váltáshoz vezető útról és a remélt eredményekről beszél.

  tovább...
 • Jöhetnek a magyar Amazonok

  A nemzetközi viszonylatban már régóta piacvezetőnek tekintett Hybris Platform új szereplő a magyar e-kereskedelmi rendszerek között. Itthon már folyamatban van az első bevezetés, amelyet a HostLogic Zrt. végez, az első SAP által minősített Hybris-szakértő partnercég Magyarországon.

  tovább...
 • Az SAP újra elismerte a HostLogic világszínvonalú teljesítményét

  A magyar cég hazánkban első, a világon 14. SAP partnerként megkapta az SAP HANA szolgáltatói minősítést, miközben 12 éve őrzi kiváló SAP Hosting partneri címét is.

  tovább...

összes hír

 

Rendezvények

SAP ügyfelek GDPR felkészülése - webinár

Ismerje meg a A HostLogic speciális GDPR audit szolgáltatását SAP ügyfelek számára.

tovább...

AZ S4HANA, A 4. GENERÁCIÓS SAP RENDSZER BEMUTATÁSA AVAGY IPARI FORRADALOM AZ INFORMATIKÁBAN

2017. november 8-i rendezvényünkün ellvisszük Önt az SAP világába, és tematikus előadásaink keretében megismerheti a 4. generációs digitális vállalatirányítást, adatelemzést és ügyfélélményt.

tovább...

összes esemény

Köszönjük érdeklődését! Kérjük, adja meg az alábbi információkat, és hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel!


A *-gal jelölt mezők kitöltése szükséges

Kérem töltse ki a szükséges mezőket!

Nem megfelelő e-mail cím!